Black Moon Circle leverer en ellevill cocktail av riff, dronete driv, delay og analogsynthens vellyd i form av god, gammaldags spacerock. Psykedeliske jammepartier dras ut til det uendelige, bygger seg opp og crescenderer i ti til tjue minutters låter. Hypnosen brytes tidvis idet vokalen får plass i lydbildet, men det tar jammen ikke lang tid før instrumentalpartiene suger deg inn i sitt sorte hull igjen.

Om du foretrekker resting beach face framfor resting bitch face er Philadelphia-kvartetten Beach Slang bandet for deg. Herlig gitarrock, tekster med et hint av nostalgi og et lydbilde strippet for staffasjer kjennetegner kvartetten, som startet opp i 2013.  Beach Slang vaker i et musikalsk univers som høres ut som en krysning av Japandroids sentimentalitet og Cloud Nothings håpløshet. Det skal godt gjøres – Beach Slang leverer til gangs! Paste magazine har albumdebuten «The Things We Do to Find People Who Feel Like Us» på 41 plass av 2015 beste album.

Lofotværingen Sondre Justad har tatt Norge med storm med sine yndige patosfylte poplåter, og har sjarmert massene med sine personlige tekster og bunnsolide melodier. Da Sondre skulle spille på Studentersamfundet tidligere i høst var han booket til å opptre på Klubben. Konserten ble imidlertid kjapt flyttet til Storsalen som følge av en ekstrem pågang fra utallige, konserthungrige publikummere som ville overvære popartistens brilliante tilstedeværelse på scenen.