Vi er ekstremt fornøyd med å annonsere at Broen, Formation (UK), Ratking (US) og WAND kommer til Marinen i August!

De tre sistnevnte gjør sine aller første konserter i Norge under festivalen.

Det er kanskje ikke gull alt som glimrer, men når det kommer til gullpaljett-uniformerte indiepopcocktailen Broen snakker vi atomnummer 79 og 24 karat på alle bauger og kanter. Til tross for at de kun har gitt ut en split-EP med Invader Ice (2013) inntil debutplata «Yoga» ble sluppet tidligere i år, har bandets merittliste allerede før det vokst seg stor og feit. Under årets by:Larm kunne de vel fortjent ta imot Forbildeprisen blant 22 nominerte!

Duoen Formation dukket opp av ingenting i fjor sommer, og har på mange måter klamret seg til undergrunnen siden. Tvillingene fra Sør-London slapp debutsingelen «Waves» på YouTube i juli, oppfulgt av låta «A Friend», før de et par uker senere slapp EPen «White Label» – utelukkende i fysisk format, og fullstendig utsolgt. Flere av bandets låter har blitt slettet like etter de har blitt publisert, og gutta ivaretar en mystisk og veloverveid framtoning i både musikkformidling og image.

Med debutalbumet «So It Goes» fra 2014 har Manhattan-rapperne Ratking erobret hiphopundergrunnen med punkestetikk og upolert rap. Med en finmalt blend av østkysthiphop, techno-elementer, California-punk og hooligan-vibes er det så godt som ingen som kan matche sounden til triumviratet av en rapgruppe. Intrikate beats bombarderes med sylskarp spytting, hvor sosio-økonomiske spørsmål, rasisme og politikk som regel er tema.

Er du klar for et musikalsk slag i mellomgulvet? I så fall kan du glede deg til å oppleve Los Angeles-bandet WAND, som skal ta Marinen med storm i sommer. Marker deg navnet først som sist!

Det hersker ei heller ingen tvil om at WAND leverer livesett uten make – etter bandets konsert på den toneangivende festivalen South by Southwest kunne Consequence of Sounds utsendte skrive følgende om gigen: «Trippy, catchy, and utterly heavy, WAND sounds like nothing else. They have songwriting to break scene barriers and bring together freaks, punks, popsmiths, and metalheads alike. The world takeover has begun»

Vi ble så til de grader slått i bakken av dette bandet under årets SXSW og er sykt fornøyde med å kunne presentere de til dere!