Det ramler inn med deilige bekreftelser på kontoret om dagen, og vi er veldig glade over å kunne starte nyåret med å annonsere at Dagny, Hudson Mohawke (UK) og Hinds (ES) alle blir å finne på Marinen til sommeren ; )

Da Tromsø-fenomenet Dagny Norvoll Sandvik slapp låta «Backbeat» i september 2015 ble den en umiddelbar hit, at «Backbeat» ble brukt i en episode av den populære TV-serien The Vampire Diaries gjorde ikke akkurat den dansbare låta mindre populær, noe som helt klart har bidratt til å bane en tydelig vei for det London-baserte pophåpets framtid. P3, Musikknyheter og Ja Ja Ja har alle inkludert henne som en av artistene som definitivt kommer til å prege musikkåret 2016 – ikke verst med kun én offisiell singel på eteren!

Skotske Ross Birchard, best kjent under artistnavnet Hudson Mohawke, startet DJ-karrieren allerede som 15-åring. Siden den gang har det gått slag i slag for den ekstremt kredible produsenten, låtskriveren og DJen, som i de siste årene blant annet har underholdt massene i duoen TNGHT. Mohawke står imidlertid fjellstøtt på egne bein, og det var da beataficionadoen ble plukket opp av Kanye West-labelet GOOD Music i 2012 at karrieren virkelig skulle skyte fart. I 2013 ble det offentliggjort at Glasgow-gutten ble signert til selskapet som in-house-produsent, i tillegg til å være både en del av LuckyMe-stallen samt signert på toneangivende Warp Records!

En god miks av fengende beats, deilig dansbarhet og filmatisk elektropop akkompagnert av Mohawkes uforutsigbare liveshow skal virkelig sette stemninga på Marinen!

Du trenger ikke «habla español» for å forstå deg på den spanske kvartetten Hinds, og ikke trenger du bekymre deg for sommertemperaturen heller når garagerockbandet tar meg seg en god dose middelhavsvarme til Marinen. Lyden av Hinds er nemlig skranglete gitarer og to skrålete vokaler oppå hverandre, med et friskt og sommerlig driv som hører hjemme ved strandkanten snarere enn i garasjen.  Det rykende ferske debutalbumet «Leave Me Alone»  har fått strålende anmeldelser. Det kanadiske magasinet exclaim! gir skiva 9 av 10 på skalaen, mens britikse The Guardian klinket til med 8 av 10.

Fulle av spilleglede, spansk fyrrighet satt i system og en allerede fjellstø garasjerock-katalog kommer Hinds til å sørge for at du enkelt kan fylle opp dansekvota di. ¡Salud!