Er du enig i oss når vi sier at alle gode ting er tre? Nå kommer nemlig det eminente bandet Highasakite tilbake til Pstereo for tredje gang, og gjett om vi gleder oss! Siden sist har bandet huket til seg to Spellemannpriser for albumet «Silent Treatment», turnert land og strand og gjort seg til allemannseie med sine eteriske melodier, kontrastfylte elektropop og vokalist Ingrid Helene Håviks personlige tekster framført med en stemmeprakt av en annen verden.

Bandet slapp nylig den nydelige singelen «Someone Who’ll Get It» fra sin kommende tredjeskive «Camp Echo», og låta er allerede listet på NRK P3. Albumet slippes i mai i år, og det er mye som tyder på at Highasakite ikke har hvilt på laurbærene, for dette er i en klasse for seg selv.

Når det kommer til konserten på Pstereo i sommer, sier bandet det best selv: «Trondheim og Pstereo har alltid vært spesielt for oss. Det er på en måte hjembyen vår. Der alt startet. Trondheim er fortsatt vår andre base ved siden av Oslo, og vi gleder oss enormt til å komme tilbake til Pstereo som headliner i 2016».