Det er med iver og glede at Pstereo kan presentere det fullstendige musikkprogrammet for 2016. Siste tilskudd på programmet er New Jersey-rocker og auteur Luke Elliot (US), den lavmælte folkpopduoen Husky (AUS), garage-/indierockerne Seratones (US), den eteriske London-kvintetten Pumarosa (UK) og hele Norges diskobaron Todd Terje. Disse tilføyes i et allerede fullkomment program

– Årets program er det mest komplette programmet vi har lansert siden starten i 07. Det er ekstra stas å kunne by på Sigur Rós, som vi har jobbet kontinuerlig med å lande til festivalen siden 2010. Jeg synes også det er fabelaktig at DumDum Boys hedrer festivalen og hjembyen ved å for første gang i karrieren framføre et album i sin helhet, og samtidig er det gøy å se publikumsfavorittene Highasakite gå fra å åpne festivalen i 2012 til å stå som headliner i år, medgir Aasli.

Som alltid leverer Pstereo et musikalsk program med bredde, med alt fra høyaktuelle Veronica Maggio (SE) og The Lumineers (US) til Todd Terje, Deafheaven (US) og Hudson Mohawke (UK) på plakaten. Lokale nykommere som Ary og popyndlingen Sondre Justad så vel som utenlandske undergrunnfenomen som POSTAAL (UK/FR) og Pumarosa (UK) preger også årets lineup, i tillegg til at vi nok en gang vier en scene til up-and-coming Urørt-artister.