Til stormende jubel fra over 300 arrangørkolleger mottok Pstereo prisene for Årets festival 2014, hurra! Det er landets konsertarrangører selv som bestemmer hvilken kollega som de mener fortjener en slik utmerkelse.

Vinnerne har vært gjennom en nominasjonsrunde, vært vurdert av en uavhengig jury og til slutt stemt frem av sine kollegaer, landets festivaler og helårsarrangører. Prisene deles ut av Norske Konsertarrangører.

Årets festival 2014: Pstereo
Pstereo har siden oppstarten i 2007 levert et spennende og utfordrende program i Trondheim. Hovedfokus ligger på unge lovende band, men festivalen presenterer også store internasjonale navn. Publikum strømmer inn portene tidlig på dagen, noe som fører til at også artistene som opptrer tidlig på dagen får en hyggelig opplevelse.

Pstereo har siden oppstart vært flinke til å bygge profil og har en tydelig tilstedeværelse i bybildet. Festivalplakatene med tvillingtema har flere ganger blitt kronet med priser, og festivalens idylliske beliggenhet på Trondheims flotteste uteområde, Marinen, legger forholdene godt til rette for magiske festivalopplevelser.

– Vi er veldig stolte over å motta denne prisen, og det betyr ekstra mye at det er våre arrangørkolleger som har stemt oss frem, sa en stolt festivalsjef Nils Heldal fra scenen.