Team Me mot røkla på Marinen! Vi får et betimelig gjensyn med sekstetten Team Me på Pstereo i år, og de som var på konserten i 2012 vet hva de har i vente: En ellevill fest av en konsert med et av Norges beste indiepopband!

Distriktsrock til Pstereo! The Districts (US) ga publikum bakoversveis under springbrettfestivalen South by Southwest i fjor. Den umiddelbare konsekvensen var at alle ville ha en bit av Philadelphia-kvartetten, som følgelig ble booket til festivaler verden over. 9 Februar slipper bandet sitt andre album «A Flourish and a Spoil», og i sommer kommer de til Marinen!

Navner skjemmer ingen. Spesielt ikke Slutface, som foruten å være unge og lovende, spiller supercatchy poprock med vibber av tenåringsangst og popkulturelle undertoner. Ka-ching! Siddisenes godlyder er ypperlig soundtrack til enhver vellykket fest, og festen på Pstereo i sommer er intet unntak!

Billettsalget til Pstereo 2015 knuser alle tidligere rekorder, og det kan se ut til at festivalen selger ut enda tidligere enn toppåret 2014!

Kjøp billetter her!