Popkometen Veronica Maggio inntar Pstereo!

Veronica Maggio er tilbake for fullt når hun 17. mars slipper sin nye singel «Den första är alltid gratis». I mai gir den skånske popyndlingen ut sitt femte album, og topper det hele med et heidundrende sceneshow på Pstereo.

På repertoaret har hun hits som «Måndagsbarn», «Hela huset», «Satan i gatan» og «Jag kommer» fra fire tidligere album. Disse praktverkene har skjenket henne fem Grammis, to P3 Guld, tre Rockbjörnen og tre Gaffa-priser. Som om ikke det var nok ble hun tildelt den kledelige prisen «Årets bästa liveakt» på P3 Guld – stemt fram av publikum – noe som gir en pekepinn på hva vi har i vente når hun kommer til Trondheim i sommer.

«Jag tror att jag kan ha varit lite gnällig i bussen någon av dom sista dagarna förra gången vi var på turné i Norge. Det var nåt om krokiga vägar och svagt kaffe MEN nu förstår jag inte vad jag pratade om längre. Jag vill bara invadera festival-norge med mitt band och min splitter nya musik. Jag vill dansa, skrika och sjunga. Och jag vill aldrig mer att det ska ta slut. Om ni vill veta hur den nya musiken låter så behöver ni bara vänta till den 17:e mars. Då släpps min nya singel «Den första är alltid gratis”. – Veronica Maggio

Som artist er Maggio den sanne entertainer. Energien står i taket fra første stund, og grepet slippes ikke før showet er over. Selv på sine mest nedpå låter evner hun å dra med seg publikum på allsang, og når stemninga øker i takt med tempoet på sine største hits er det et kunststykke å holde seg i ro. Vi ser fram til å danse med den svenske popartisten når hun kommer til Pstereo i sommer, og vi gleder oss til å gjøre ventetiden enklere når hun slipper album i mai!