Skip Navigation

De britiske yndlingene alt-J headliner Pstereo torsdag 17. august!

Alt J Tiay 01 Credit Gabriel Green Low

Det britiske indierockbandet alt-J har siden debutskiva «An Awesome Wave» i 2012 vært på leppene til alt fra kredible musikksynsere til den gjengse musikkelsker.

Med debutoppfølgeren «This Is All Yours» fra 2014 ble de for alvor allemannseie, og i 2017 kan du oppleve den genierklærte Leeds-trioen på Pstereo!

Mye har skjedd siden bandet ble etablert på Leeds University i 2007. Nå fyller de konsertarenaer som The 02 Arena i London og Oslo Spektrum her hjemme, og spiller generelt for fulle hus verden over.
I 2012 stakk de av med Mercury Prize med nevnte debutskive, i tillegg til å bli nominert til tre Brit Awards. Skiva ble også kåret til Album of the Year av BBC Radio 6 samme år. Låten «Breezeblocks» er streamet ufattelige 157 millioner ganger via spotify!

Merittene har ikke latt vente på seg etter debutoppfølgeren kom heller. Med plata «This is All Yours» havnet de rett på førsteplass på UK Albums Chart, i tillegg til å bli nominert i både Grammy-kategorien for beste alternative album og IMPALAs European Indepentent Album of the Year Award.

I 2017 kan du oppleve den mesterlige trioen på Marinen i Trondheim, og allerede i mai kan du korte ned ventetiden når gutta fra Leeds kommer med sitt tredje album!