Skip Navigation

De fem første artistene til Pstereo 2017 er klare!

Phantogram Web

Phantogram (US), Silvana Imam (SE), SpidergawdCymbals Eat Guitars (US) og Sonny Alven er de fem første navnene som føres opp på neste års festivalplakat!

De første artistene representerer sjangre som rock ‘n’ roll, rap, skranglete nittitallsrock, trip-hop og rap, og legger følgelig en solid grunnmur for Pstereo 2017s lineup.

Phantogram (US) har gått fra å spille trip-hop til å samarbeide med storheter som Miley Cyrus og Big Boi. Den amerikanske duoen mikser 80-tallssynter, indie, electronica og pop i sitt uttrykk, og kommer til å sørge for et energisk liveshow på Pstereo.

Den svenske rapperen Silvana Imam (SE) er Sveriges kanskje aller viktigste artist om dagen. I tillegg til å ha gitt ut det knallsterke albumet «Naturkraft», vant hun også Guldmicken, prisen for årets liveartist, på P3 Guldgalan tidligere i år.

Vi får et gjensyn med det skranglete indiebandet Cymbals Eat Guitars (US), som siden forrige Pstereo-gig i 2015 har gitt ut sitt fjerde studioalbum «Pretty Years». Det blir en fornøyelse å nok en gang se Cymbals Eat Guitars energiske liveopptreden på Marinen!

Spidergawd har annonsert at deres fjerde fullengder er på trappene. Første sjanse til å oppleve det eminente rockebandet fra Trondheim på hjemmebane etter albumslipp får du på Pstereo.

Fana leverer nok en gang musikk fra øverste hylle med Sonny Alven aka Sondre Alvestad. Fanabuen føyer seg inn i rekken av houseprodusenter fra bydelen som har gjort stor internasjonal suksess de siste årene, og låta «Our Youth» har rundt 26 millioner avspillinger alene.