Skip Navigation

To nye navn til Pstereo!

Slaves-New-Photo.jpg#asset:142

Slaves inntar Trondheim og Pstereo for et to-mannsshow uten like fredag 18. august!

Lørdag 19. august er det New York-bandet LVL UP som tar det hele til et nytt nivå på Marinen.

Punkduoen fra Kent, England består av Laurie Vincent på gitar, bass og vokal, og Isaac Holman på trommer og vokal. De har holdt det gående siden 2012, og bemerket seg da de slapp debutalbumet «Are You Satisfied?» i 2015. Skiva klatret seg opp til åttendeplass på UK Albums Chart allerede etter én uke, og ble nominert til Mercury Prize, en kåring av årets beste album i Irland og UK.

Tidligere i år ga de ut debutoppfølgeren «Take Control». Albumet gjorde det desto bedre enn forgjengeren, og la seg rett inn på sjetteplass i UK Albums Chart. Vi gleder oss til å oppleve energien overført live på Pstereo i 2017!

http://youareallslaves.com/

New York-bandet LVL UP tar det til et nytt nivå på Pstereo 2017.

LVLUP_2015_promo_21_Photo_ShawnBrackbill_web.jpg#asset:136

Med tre studioalbum, to EPer og to splitsingler på samvittigheten har kvartetten fra Purchase, New York siden oppstarten i 2011 bygd seg opp til å bli et prominent navn i indierockmiljøet verden over.

Det var da bandet signerte med det anerkjente plateselskapet Sub Pop og ga ut sin tredje skive «Return to Love» fra tidligere i år at de virkelig tok steget opp fra undergrunnen, og de har siden markert seg som et fabelaktig indieband som evner å ivareta DIY-sounden og dens lekenhet, men fremdeles ta det hele til et nytt nivå. Pun intended.

LVL UPs lydbide forener moderne indierock med lettbeint 90-tallsindie, med forsiktige nikk til både Dinosaur JR og Pavement, samtidig som de evner å fange tidsånden hva indiescenen angår.

Rolling Stone Magazine (LVL UP er på 15.plass i oversikten over årets 50 beste album)