Marinen/Trondheim 16-18 Aug
Kjøp billett

Aurora, Big Thief (US) og Sepultura (BR) til Pstereo!

​Ventetiden frem mot jul kan være en stressende tid, så vi er her for å gjøre den litt lettere: I dag kan vi avsløre at den norske verdensstjernen AURORA, indie-sensasjonen BIG THIEF (US) og de radbrekkende metalgigantene SEPULTURA (BR) kommer til Marinen i 2018!

Aurora bergtok Pstereo-publikummet på den minste scenen i 2015, og enormt mye har skjedd siden sist. Hun har opptredd på Nobels Fredspris, headlinet de største festivalene i inn og utland og solgt ut Nidarosdomen på drøye 120 sekunder. Hun har i dag fans verden over som kaller seg «Warriors» og låtene hennes har blitt streamet nærmere 200 millioner ganger! Det hviskes også om nytt album i 2018.. 

Indiesensasjonen Big Thief (US) har med årets album «Capacity» sikret seg en plass på mange årsbeste-lister, deriblant Pitchfork (8.3) og Rough Trade som har de helt oppe på fjerdeplass over årets beste album. Det ikoniske metalbandet Sepultura (BR) kommer også til Trondheim og Pstereo for aller første gang! Sepultura har solgt mer enn 20 millioner album verden over, og troikaen «Arise» «Chaos A.D» og «Roots» regnes som noe av det mektigste som er foreviget innen metalsjangeren. 

I tillegg slipper vi alle dagspass til Pstereo 2018, som kan kjøpes her! 

Foreløpig består festivalplakaten til 2018 av navn som Aurora, Big Thief (US), Cezinando, Delillos “fremfører albumet Neste Sommer”, Kjartan Lauritzen og Sepultura (BR)! Pop, indie, hiphop, metal på sitt beste, og mer av det gode skal det bli! Det kommer nemlig mer nyheter før jul, så følg med.

Les mer