Skip Navigation

Amanda Tenfjord, Soup og et av Norges aller beste liveband Jaga Jazzist kompleterer årets program...

Pstereo Jaga Jazzist

Jaga Jazzist er har i sitt livsløp utforsket mange forskjellige farvann, med jazz og elektroniske impulser som bakteppe. I over 20 år har bandet flyttet både lytternes og sine egne grenser, og levert det ene albumet bedre enn det andre. Når det er sagt, de ulike utgivelsene er såpass nyanserte og ulike at det er unødvendig å dra fram superlativer når man skal omtale jazzoktetten.
Vi snakker om et av Norges desidert beste liveband!

Soup gav tidligere i år ut albumet «Remedies». Adressa kalte skiva for en «mesterlig romodyssé», og klinket til med seks øyne på terningen. Også Namdalsavisa ga albumet en sekser, og mente at albumet er «… en enorm lytteropplevelse og et musikalsk mesterverk det er vanskelig å si nok lovord om». Som med øvrigheten av Soups karriere, med andre ord! - Bandets lydbilde er dynamisk, hvor lange sekvenser med instrumentering ender i storslåtte vokalprestasjoner. Det er drømmende, knallsterkt og vitner om bunnsolid håndverk fra noen av Trøndelags dyktigste musikere. 

Amanda har passert 1,5 mill avspillinger på Spotify, helt uten et blytungt markedsapparat i ryggen. Det vitner om at hun virkelig lager musikk folket vil høre – noe vi ikke stiller oss tvilende til i ett sekund. Amanda Tenfjords musikk forener nemlig sårhet, melankoli og inderlighet, følelser hun mestrer å formidle også live. Vi gleder oss til å oppleve hennes svære og nydelig stemme, upåklagelig tilstedeværelse og selvsikre scenepersonlighet på Pstereo i år!


Det er fortsatt dagspass igjen, men vi kan ikke love at de holder lenge; Billetter