Marinen/Trondheim 16-18 Aug
Kjøp billett

Sveriges største rockestjerne, norsk soulsensasjon og britisk elektroduo!

Tidligere frontfigur i legendariske Ebba Grön og Imperiet Thåström, Fieh som gjennom året har blåst anmeldere avgårde med sin miks av soul, R&B, funk og ørsmå dypp innom hiphop, og den sjangerbrytende elektroduoen Mount Kimbie skal sette fyr på Marinen!

Som soloartist går Sven Joakim Eriksson Thåström under mononymet Thåström. Som tidligere frontfigur i bandene Ebba Grön og Imperiet er artisten som et Skandinavisk rockikon å regne, og med en evig aktualitet fortsetter Thåström å smelle ut europablues - artistens varemerke gjennom fire tiår - skive etter skive, om mulig med økende kvalitet. Med hele tolv album randfulle av knakende godt låtmateriale på samvittigheten, kan man banne på at man forlater konserten fornøyd. Forbered deg på Sveriges beste poet på Marinen til sommeren! 

Sofie «Fieh» Tollefsbøl fra Eina, Toten gikk fra å studere arabisk til å studere musikk, men hennes musikalske opprinnelse stammer fra tidligere tilbake enn som så. Musikklinja på videregående, låteksperimentering i GarageBand og gigs med venner har den dag i dag kulminert med Ukas Urørt-plassering på P3, Bylarm-opptreden og konserter landet rundt. Ut av intet slapp hun bangeren «Glu» som har resultert i hyppig radiorotasjon, kremgode kritikker og smørblide fans. Nå kommer den 23 år gamle soulartisten til Pstereo!

Nøyaktig hvem som coinet uttrykket «post-dubstep» skal vi ikke gå nærmere inn på akkurat nå, men det var okke som den betegnelsen anmeldere og generell presse begynte å bruke om Mount Kimbie da de ga ut debutskiva «Crooks & Lovers» i 2010. Vi i Pstereo foretrekker å omtale britene som en knakandes god elektronikaduo, så får det være opp til hver enkelt å definere sjangeruttrykket slik de selv tolker det deretter. Storheter som James Blake og King Krule gjester årets bejublede «Love What Survives». Et album som bla ble kronet med 8.4 og best new music hos Pitchfork. Instrumental elektronika i verdensklasse på Pstereo, vi gleder oss!

Kjøp billetter her!

Les mer