Marinen/Trondheim 16-18 Aug
Kjøp billett

ESKETIIIT

‘Signature pink and blonde dreads flailing, ominous ink on display, and superhero-sized charisma’; Kommende verdensstjerne Gazzy Garcia aka Lil Pump herjet seg inn i hip hop, og er desidert mest kjent for låta «Gucci Gang» i allmenne kretser. Som så mange andre artister som har trykt «Lil»-prefikset til sitt bryst, har Lil Pump sitt opphav i strømmenettstedet SoundCloud. I så måte er ungfolen på 17 år den desidert mest populære SoundCloud-rapperen som er.

- 2017 var et enormt år for Lil Pump og ting tyder på at dette bare er starten. Forbes lister han opp som "future mogul" innad hip hop sammen med artister som Cardi B og Post Malone. Lil Pump feirer faktisk 18 års-dagen sin på Marinen og det må vi sørge for at blir en fest av de sjeldne. Det skal iallefall ikke stå på underholdningen, sier bookingansvarlig i Pstereo, Kim Aasli.

Den offisielle musikkvideoen til låta «Gucci Gang» har i skrivende stund over vanvittige 400 millioner visninger på YouTube, og låta nådde tredjeplass på Billboard Hot 100-lista. Alt tyder på at Lil Pump er utrolig mye mer enn en one hit wonder, noe samarbeid med trap-legendene Gucci Mane og Lil Yachty, drill-boss Chief Keef samt hiphop-traverne Rick Ross og 2 Chainz underbygger. Lil Pump menger seg med de store gutta, og med låter som «Crazy», «Molly», «D Rose», «Elementary» og nevnte «Gucci Gang» er Lil Pump klar for å erobre Trondheim og Pstereo torsdag 16. august. 

ESKEDDIT!


Kjøp billetter her!

Les mer