Marinen/Trondheim 16-18 Aug
Kjøp billett

Fire nye artister du gleder deg til

By:Larms to største snakkiser Halie og Sassy 009, albumaktuelle Datarock, som er ute med sin første fullengder på ni år, og kritikeryndlingene i australske Rolling Blackouts Coastal Fever er alle klare for Pstereo!

Halie

Halie har allerede blitt omtalt som den nye «unge lovende» av riksmedia, en påstand som ble ytterligere forsterket etter bergensjentas opptreden på by:Larm nå i starten av mars. VG klinte til med terningkast 5, og mente at hun under konserten på Sentrum Scene framsto som en «blanding av Lordes tilstedeværelse og Lana del Reys nostalgiske mørke». Steike ikke dårlig så tidlig i karrieren. Også GAFFA og Bergens Tidene slo til med fem øyne på terningen, og Musikknyheter fulgte opp med en score på 8/10. Du skulle bare ha vært der!

 

Sassy 009

Alle snakker SASSY om dagen - alle!

SASSY 009 er en elektronikatrio fra Oslo bestående av Sunniva, Teodora og Johanna. En felles glødende interesse for dansemusikk har dannet grunnlaget for et av de mest kompromissløse bandene fra Norge på lang tid.  De leker seg med svevende, ofte repeterende utstrakte produksjoner, ispedd den karakteristiske tverrfløyten  Etter en ekstremt begivenhetsrik by:Larm festival ble Sassy 009 tildelt prisen som årets stjerneskudd av juryen.

 

Datarock

Etter 9 år i albumdvale, slipper de vestlandske livekongene i Datarock endelig en ny fullengder. I likhet med Pstereo, har de rødkledde bergenserne byttet til nye klær. Når de inntar Forte i august, er de ikledd svarte joggedresser. Dette tyder på at gutta kanskje har blitt voksne, men de har absolutt ikke blitt myke. "Face the Brutality" er nemlig full av tradisjon og teknikk: slentrende pop, tilbakelent groove, hjerneklistrende refreng og skakk punk! Det er en sånn fornøyelse å kunne hente et av Norges beste liveband tilbake til Trondheim!

 

Rolling Blackouts Coastal Fever (AUS)

Med 2016 utgivelsen ”Talk Tight” ble australske Rolling Blackouts plassert på kartet med glødende anmeldelser fra ledende musikkmagasiner som Spin, Stereogum og Pitchfork for å nevne noen.

De beskriver sin egen musikk som ”Tough pop/soft punk” og er som skapt for varme soldager! Melbourne-kvintetten er nylig signet til legendariske Sub Pop records, og det forventes ny fullengder før sommeren! Gled dere!

Les mer