Marinen/Trondheim 16-18 Aug
Kjøp billett

Svensk popkomet

Hele Sveriges GRANT tar storslåtte pop-anthems og en sjelfull energi med seg til Trondheim i august. I februar ble hun også kåret til den mest lovende svenske artisten under Grammis 2018!

GRANT aka Alma Caroline Cederlöf har ikke mange singler på samvittigheten ennå, men til gjengjeld har låta «Waterline» blitt streamet over en million ganger siden singeldebuten høsten 2017. 23-åringen fra landsbygda Ösmo utenfor Stockholm har vokst opp med sang, fra tiden som jazzsanger på musikkeskolen i barndommen, og senere i sammenheng med musikkstudier i Stockholm.

Siden den gang har 23-åringen gitt ut to singler under GRANT-flagget, nevnte «Waterline» og «Wicked», hennes seneste skudd på singelstammen.

Lydbildet på samtlige utgivelser damper av formsterk pop, hvor Cederlöfs kraftige og autoritære vokal i aller størst grad fyller låtenes klangverden. Det er lett å gjenkjenne et internasjonalt potensiale i Red Bull Select-artistens hittil beskjedne katalog, og med album på trappene er det bare å lene seg tilbake og iaktta en artistkarriere i full utfoldelse!

 

Les mer