Marinen/Trondheim 16-18 Aug
Kjøp billett

Pstereo skifter klær!

Etter 11 år i samme klær, stikker Pstereo til skogs for en ny look. For å feire dette, slipper vi 4 hyperaktuelle artister! By:Larms to største snakkiser Halie og Sassy 009, albumaktuelle Datarock, som er ute med sin første fullengder på ni år, og kritikeryndlingene i australske Rolling Blackouts Coastal Fever er alle klare for Pstereo!

Pstereo har siden oppstarten i 2007 lekt seg med både rocka tvillinger og trillinger. Over et tiår senere fikk vi lyst å freshe litt opp, og skifter derfor byrå. Valget har falt på  Skogen, et ferskt byrå som blant andre allerede shaker opp med Credo, Tom Wood og Livid.

Noe av det spesielle med å teame opp med Skogen, er å jobbe med designer Aasmund Reitan Hegglid og utvikler Magnus Holder Bjørk. 11 år har gått siden Aasmund designet Pstereos tradisjonsrike logo, mens Magnus har gjennom flere år vært med å utvikle hjemmesiden vår. Vi er sjeleglad på å starte en ny reise sammen med et byrå som kjenner Pstereo så godt som de gjør.

For å feire starten av denne reisen, slipper vi noen unge ferske artister, samt et norsk comeback etter ni år i albumdvale - Halie, Sassy 009, Datarock og Rolling Blackouts Coastal Fever (AUS) kommer til Marinen i august!

Les mer