Marinen/Trondheim 16-18 Aug
Kjøp billett

Sigrid er tilbake!

Å booke samme artist to år på rad er ikke noe vi i Pstereo har for vane å gjøre, men bare fem minutter etter å ha overvært Sigrids konsert på Marinen i 2017 booket vi henne like godt for 2018 også. For makan til konsert hun leverte!

- "Vi har et svært lojalt publikum, hvor hele 80% av publikummet våres er gjengangere. Pga logistikkproblemer og kansellert fly ble Sigrids konsert flyttet til en mindre scene enn tidligere oppsatt. Dermed var det et folkekrav at vi hentet henne tilbake. Vi gleder oss med suksessen til Sigrid og vi er veldig stolte over at Pstereo er en prioritet for henne også i 2018!” sier bookingansvarlig Kim Aasli.

Bare på det knappe halvåret siden sist har det skjedd mye rundt den 21 år gamle popkometen fra Ålesund. Bare i Norge har hun svøpt med seg to Gaffa-priser, tre Spellemannsnominasjoner og årets nykommer på P3 Gull. Sigrid ble også for få dager siden kronet som vinneren av BBCs prestisjetunge “Sound of 2018”, noe som føyer henne inn i et selskap av tidligere vinnere som Adele, 50 Cent, Ellie Goulding, Keane og Sam Smith.

Med fjorårets superhit “Don’t Kill My Vibe”, og låter som «Plot Twist» og den seineste singelen «Strangers» har ført til utsolgt norgesturné høsten 2017, i tillegg til utsolgt turné i Storbritannia i år. Det er vanskelig å ikke ty til panegyrikk når man omtaler Sigrid, men siden den er så forbanna korrekt og velfortjent er det ingen grunn til å holde tilbake: Dette er en konsert du ikke kan gå glipp av! Snakkes igjen på Pstereo 2018!


Kjøp billetter her!

Les mer