Marinen/Trondheim 16-18 Aug
Kjøp billett

Sløtface, Bokassa og Haunted Mansions!

Etter en forrykende Trondheim Calling, måtte vi kaste oss rundt og booke 2 av våre absolutt favoritter fra festivalen, Sløtface og Haunted Mansions - i tillegg til Metallica's Lars Ulrich sitt nye favorittband Bokassa!

SLØTFACE

Da Stavangerbandet spilte på Pstereo for et par år siden, skreiv vi at «Navnet skjemmer ingen. Spesielt ikke Slutface». Vi tok visst feil, for siden sist har pønkpopbandet måttet skifte navn fra Slutface til Sløtface på grunn av Facebooks strenge navnelinjer.

Sløtface, bestående av nevnte vokalist av Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommis Halvard Skeie Wiencke har i det siste turnert heftig i utlandet. Nå blir det deilig å endelig oppleve Sløtface på trøndersk jord igjen! 

BOKASSA

Er det punk? Er det metal? Er det stoner? Ja. Det er Bokassa.

Enkeltvis er det ingen av de ovennevnte sjangrene som med sine distinkte krav og kjennetegn er skreddersydd for Bokassa. Selv kaller de seg stonerpunk, som i og for seg er treffende nok. Likevel, som med de fleste forsøk på å sette et band i en sjangerbås utelates noen detaljer om den unike dynamikken, det feite drivet og den rufsete overflaten bandet i realiteten befester seg med!

I 2018 kommer powertrioen til Pstereo!

HAUNTED MANSIONS

Old school hiphop-beats og psykedelisk groove går hånd i hånd, noe særlig Haunted Mansions fra Trondheim underbygger med sitt særdeles overbevisende låtmateriale. 

Tospannet, bestående av Thomas Gregussen og Vegard Sandø, slipper i løpet av våren sitt allerede etterlengtede debutalbum på det lokale indielabelet Riot Factory. Vi gleder oss som pokker!

Kjøp billetter her!

Les mer