Chmmr

Lørdag 18. august
Forte! 21:00
Det har vært en lang reise siden Chmmr var en del av det elleville klubbkonseptet Skurk i Trondheim, og han har telt Oslo som sin base i flere år nå. Men som artist, DJ og produsent vekker han bare mer og mer oppsikt med en sterk utgivelse etter den andre.

Even Brenden har skjult seg bak det vokalfrie aliaset siden hans sommerlige debut-tolver kom til verden i et annet tiår gjennom det sårt savnede plateselskapet Luna Flicks, som ble drevet av Strangefruit, Kango og Øyvind Morken.

Etter at det ble tomt i hyllene for denne i løpet av noen knappe uker, gjorde Brenden et mellomstopp på sveitsiske Relish Records, før han endte opp på Prins Thomas’ Full Pupp. Innimellom dette fikk han også tid til en plass som keyboardist i Telephones’ liveband. Nå er han aktuell med det rykende ferske debutalbumet «Auto» på Full Pupp, en proper fullengder inspirert av Compass Point Studios-lyden og tidlig italo-disko.

For anledningen har den talenterte DJen lagt igjen vinylsamlingen på hylla og presenterer et ferskt solo live-sett, med en frisk vri på tidligere utgivelser og noen nye, uhørte nuggets for anledningen.

Les mer