Doffs Poi

Lørdag 18. august
Veita 22:00
Doffs Poi er en skamløs trio som gir alt fra start til slutt. Er det jazz? Er det synthpop? Kan bandet i det hele tatt sjangerspesifiseres? En ting er sikkert, og det er at Doffs Poi produserer nok energi til å skrinlegge alle planer om oljeutvinning i Lofoten, Vesterålen og Senja. Galskap manifestert i et band!

Trioen, bestående av vokalist Mia Marlen Berg, tangenttraktør Oscar Grönberg og trommeslager Tomas Järmyr, har sitt opphav i jazzlinja i Trondheim. I likhet med mange i samme bås har Doffs Poi gjort stor suksess etter sine år på konservatoriet, og i mars i år kom endelig bandets etterlengtede debut.

Albumet bærer tittelen «Dictionary Songs», en eksplosiv og energisk røver med fabelaktige låter som «Fuck You», «Up Up Up» og tittelkuttet «Dictionary Songs». Skiva forener et frenetisk trommedriv med tunge synther, hvor vokalist Mia Marlen Berg trenger igjennom med sin skarpe, målbevisste stemmeprakt. Det er ingen tvil om at dette er et skikkelig flinkisband, men som på ingen måte lider under sin ekspertise – bandets lekenhet og fandenivoldskhet blåser all tvil av banen!

Les mer