Fredfades

Lørdag 18. august
Forte! 19:20
Fredfades er nok en av de mest produktive, effektive og rastløse musikerne vi har i dette langstrakte landet. Sånt blir det god musikk av

Fra å produsere tre fullengdere med henholdsvis Ivan Ave og Kristoffer Eikrem, til å spille på festivaler som Øya, Slottsfjell og Moldejazz, starte plateselskapet Mutual Intentions med kompiser, arrangere Norges første Boiler Room og DJ'e over hele Europa samt flere steder i USA så har Fred gjort det meste.

Det han inntil nylig ikke hadde gjort var å lage egen soloskive. Det endret seg med utgivelsen «Warmth» fra juni i år. Fredfades sitt varme - pun intended - lydbilde akkompagneres av noen av hans favoritter både bak mikrofonen men også på produsentsiden, blant annet Ivan Ave, Mndsgn og MED. Selvfølgelig må kultskiva «Tøyen Holding» også nevnes i samme sleng - en av årets best bevarte hemmeligheter innenfor norsk rap.

Før sin karriere som produsent har Fredfades lenge vært en av landets mest ettertrakta DJs, med en av Norges største samlinger innenfor soul, funk, jazz, disko, boogie og rare grooves. Vi gleder oss til å høre hva han tar med seg til Pstereo og Forte!

Les mer