Janove

Torsdag 16. august
Elvescenen 19:00
Janove Ottesen har lagt både Kaizers Orchestra og etternavnet på hylla med soloprosjektet Janove.

På Spellemannprisen i januar 2016 fikk vi se første glimt av Janove i ny ham, hvor han framførte sin første singel «Regnbuen treffer oss ikkje lenger». I 2017 kan du se Janove på Pstereo!

Som mangeårig frontfigur i Kaizers Orchestra fikk Janove Ottesen virkelig demonstrert hva en frontfigur skal være, og det skal virkelig ikke stå på energinivået og karismaen når jærbuen står på scenen med soloprosjektet sitt heller.

Sounden er naturlig nok annerledes enn den vi kjenner fra både Kaizers og det tidligere soloprosjektet (enkelt og greit kalt Janove Ottesen), hos Janove er det poprock med groove og melodi som står i sentrum. Janove beviser at han fremdeles er en ordsmed. Lydbildet er catchy som pokker, og låtmaterialet vil virkelig komme til sin fulle rett i liveformat!

Hittil har Janove gitt ut fire singler, nevnte «Regnbuen treffer oss ikkje lenger», «Verden går til helvete, tralala», «Aldri la de tru de er bedre enn deg» og «Marlene». For de som synes det er lenge å vente for å få oppleve Janove på Pstereo, vil ventetiden lindres når solodebuten slippes i februar! Vi gleder oss iallfall.

Janoves backingband består av trommeslager Børge Fjordheim, bassist Gulleiv Wee, gitarist Mattias Hellberg og Micke Lohse på tangenter.

Les mer