Jo Sverre

Torsdag 16. august
Kanonscenen 16:30
Stadig flere synger visepop på dialekt i Norge, men vi kan med sikkerhet si at Jo Sverre er en av de første som gjør det med såpass stor suksess på pur rindaling.

Jo Sverre har bakgrunn som gitarist og vokalist i bandet Swiks, men gikk for noen år siden solo. I 2015 ga han ut sin første singel, «Glad du sjer me», og siden den gang har artisten opplevd både A-listinger, lovord og fabelaktige konsertopplevelser. 

Med et lydbilde i den tradisjonelle visepop-tradisjonen gir Jo Sverre oss såre tekster og popmelodier uten sidestykke, og flere har nevnt artisten i samme åndedrag som Coldplay. Med seg live har han et femmannsorkester som virkelig evner å gi låtmaterialet den ekstra dimensjonen det fortjener.

Med låter som «Ka Om», «Ild & Anarki» og julelåta «Takka Fer Det Oss Ha Fått» har han gjort rent bord på Trondheim Calling, by:Larm og flere konserter rundt omkring. I løpet av sommeren jobber Jo Sverre etter sigende med å stable debutalbumet på beina, og vi gleder oss virkelig til å høre nye låter når Jo Sverre åpner årets festival!

Les mer