Sigrid

Fredag 17. august
Veita 21:55
Sigrid Raabe tiltrakk seg mye oppmerksomhet allerede som 16-åring, da hun ble Ukas Urørt på P3 med låta «Sun». Siden har det gått slag i slag for Ålesund-jenta.

Sigrid Raabe tiltrakk seg mye oppmerksomhet allerede som 16-åring, da hun ble Ukas Urørt på P3 med låta «Sun». Siden har det gått slag i slag for Ålesund-jenta. Låta «Two Fish» ble listet på P3, og året etter signerte hun som 17-åring med plateselskapet Petroleum Records, i godt selskap med velrennomerte artister som Aurora, Sondre Justad, Janove, Ary og Mew, for å nevne noen.

Det har ikke roet seg siden den gang, og i fjor signerte Sigrid med plateselskapet Island Records. Bergens Tidene dro fram ålesundingen som en av artistene som imponerte mest etter konserten på festivalen Vill Vill Vest i Bergen i fjor, og skreiv blant annet «Sigrid synger lyst og lett; noen ganger er det nesten som om hele rommet rundt henne kan briste» i sin anmeldelse.

Sigrid Raabe kommer definitivt til å utpeke seg som en av de mest interessante artistene her til lands i årene som kommer, og dersom vi skal gjette tar det nok ikke lang tid før hun er helt der oppe sammen med popkometer som Aurora – uten sammenligning før øvrig.

Les mer