SlavesUK

Fredag 17. august
Kanonscenen 21:55
En hasardiøs blanding av poprock og punk, men det er nærliggende å tilskrive bandet en sound av lo-fi garasjerock og hardcore i samme slengen.

Punkduoen fra Kent, England består av Laurie Vincent på gitar, bass og vokal, og Isaac Holman på trommer og vokal. De har holdt det gående siden 2012, og bemerket seg særlig da de slapp debutalbumet «Are You Satisfied?» i 2015. Skiva klatret seg opp til åttendeplass på UK Albums Chart allerede etter én uke, og ble nominert til Mercury Prize, en kåring av årets beste album i Irland og UK.

Duoen høstet anerkjennelse lenge før lanseringen av det kritikerroste debutalbumet, og særlig singelen «Where’s Your Car Debbie?» fikk tung rotasjon på radioen på den andre siden av Nordsjøen. Musikknettstedet Louder Than War mener blant annet at den er «probably the best 2 minute track of the decade so far», og det sier jo litt.

Bandet framstår umiddelbart som en hasardiøs blanding av poprock og punk, men det er nærliggende å tilskrive bandet en sound av lo-fi garasjerock og hardcore i samme slengen. Et barn av vår tid, med andre ord! Et barn i form av en høylytt, energisk og happy-go-lucky brat, som utbasunerer angst, lekenhet og intensitet.

Tidligere i år ga de ut debutoppfølgeren «Take Control». Albumet gjorde det desto bedre enn forgjengeren, og la seg rett inn på sjetteplass i UK Albums Chart.

Vi gleder oss til å oppleve energien overført live på Pstereo i 2017!

Les mer