Sonny Alven

Torsdag 16. august
Kanonscenen 21:55
Sonny Alven er mest kjent for låta «Our Youth», en god miks av deep house og rein pop.

Det er vanskelig å unngå å nevne produsentkolleger Kygo og Alan Walker i samme åndedrag som Sonny Walker, som alle deler både postnummer og internasjonal suksess. Det må være noe i drikkevannet i Fana. De siste årene har bydelen pøst ut talent på talent, vel underbygget av nevnte storheter, og nå er det Sondre Alvestad aka Sondre Alven som legger verden for sine føtter.

Artisten er mest kjent for låta «Our Youth», en god miks av deep house og rein pop. Låta har rundt 30 millioner avspillinger alene, og Sonny Alven gjør stor suksess både innenlands og internasjonalt med sitt ekstremt dansbare housemateriale. Tidligere i år turnerte han Europa med nevnte Kygo, og resultatet var utsolgte konserter hver eneste gang.

Spotify var blant de som mente Sonny Alven var en av de virkelig store navnene i 2016, og jammen fikk de rett. I september klatret produsenten og låta California Girls til topps hos Hype Machine, et nettsted som tar tempen på hva musikkbloggere over hele verden skriver mest om i øyeblikket.

Sonny Alven har jobbet med alt fra Angus & Julia Stone og australske Little May til Tove Lo og den toneangivende EDM-produsenten Alesso. Å oppleve fanabuen på Pstereo i 2017 blir nok et høydepunkt dersom du som oss har fått dilla på tropical house-bølgen som har skylt over landet de siste årene.

Les mer