The BronxUS

Lørdag 18. august
Kanonscenen 20:10
The Bronx kommer til å stå for en av de mest eksplosive konsertene på Pstereo i år. Bandet fra LA har siden 2002 vært beryktet som et knivskarpt hardcoreband.

Da bandet ga ut debuplata «The Bronx» i 2003 ble de hyllet for å kunne leve opp til hypen, og ikke la seg påvirke av ytre trender hvor sjangeren ble vannet ut med emo, poprock og metal. The Bronx gikk rett til kilden av hardcore, og viderefører på mange måter arven nedfelt av hardcorepionerene i Black Flag. Ikke de minste skoene å skulle fylle, for å si det sånn!

Likevel er det mye som tyder på at det er en uovertruffen popteft som ligger i grunn når The Bronx skriver låter. Det er vanskelig å ikke vie sin fulle oppmerksomhet til bandets sylskarpe vokaler over ditto skarpe gitarer, hvor vokalist Matt Caughthran roper ut sin avsky for hverdagslivet.

Eller som magasinet Prefix Magazine uttalte om albumet «The Bronx (III)»: «This album is the sound of just scraping by with a shitty job but not letting it get you down because there’s more than enough beer and guitars to make life worthwhile». Kanskje en av de mest beskrivende setningene om bandet ever!

Danser du ikke aggressivt og fornøyd lenge før låta «Knifeman» spilles bør du vurdere å undersøke sanseapparatet ditt. Snakkes i pit-en!

Les mer