Cezinando

Torsdag 16. august
Kanonscenen 20:45
Forrige gang Kristoffer Cezinando Karlsen aka Cezinando spilte på Pstereo kom han inn bakveien – via intet mindre enn å stikke av med tittelen Årets Urørt med låta «€PA». Nå returnerer han, og ingenting føles mer riktig.

Hvor skal man starte med Cezinando? Den 22 år gamle artisten ga ut sin første EP «Cez 4 Prez» allerde som 16-åring i 2012. Siden den gang har han imponert med sitt underfundige rapunivers hvor uventede vendinger går hånd i hånd med personlig sårhet.

Tidligere i år stakk han av med Spellemann i kategorien «Årets tekstforfatter» i konkurranse med gullpennene Jenny Hval, Kaja Gunnufsen, Karpe Diem og Stein Torleif Bjella. I tillegg var han nominert i kategoriene «Årets urban» og «Årets Nykommer». Det sier sitt.

Siden nevnte debut-EP ble sluppet i 2012, har Cez gitt ut fullengderne «framtid:sanntid» (2014), kritikerroste «Barn av Europa» (2016) og sitt seineste album «Noen ganger og andre» tidligere i høst.

Sistnevnte fikk Dagbladets anmelder til å trille seks øyne på terningen med erklæringen «Det måtte en rapper til for å heve standarden på norsk pop». Albumet la seg beleilig til på førsteplass på VG-lista topp 40. Vi er ikke overrasket, all den tid Cezinandos vekselvise alvor og lyriske tyngde går som hånd i hanske med prima produksjon ført i beaten av Ole Torjus (Rytmeklubben).

Snakkes på Marinen!

Kjøp billetter her

Les mer