deLillos "Neste Sommer"

Lørdag 18. august
Elvescenen 17:30
deLillos spiller det ikoniske albumet «Neste sommer» i sin helhet. Neste sommer, på Pstereo 2018!

deLillos har i en årrekke gjort seg bemerket i norsk popflora, ikke bare på grunn av Lars Lillo-Stenbergs ikoniske vokal og særegne låtskrivertalent, men også på grunn av sporene de har etterlatt seg i norsk musikkhistorie siden de ble et band på midten av 80-tallet.

Bandet, bestående av Lars Fredrik Beckstrøm (bass/vokal), Øystein Paasche (trommer/gitar), Lars Lundevall (gitar/vokal) og nevnte Lillo-Stenberg, ble for noen år siden innlemmet i Rockeheims Hall of Fame, og er kjent som en av «de fire store» i norsk rock. Det er en tung tittel å forsvare, men deLillos har levd opp til ryktet som både live- og plateartister siden.

Oslo-kvartetten har tjue fullengdere og gjenutgivelser på samvittigheten, og av disse er albumet «Neste sommer» fra 1993 regnet som en av de viktigste platene i bandets karriere. I 2018 fyller albumet 25 år, og runddagen markeres med at deLillos framfører det i sin helhet på Pstereo, neste sommer.

Tittelsporet «Neste sommer» ble raskt en landeplage da albumet kom ut på nittitallet, men også spor som «Kokken Tor» og «Glemte minner» har brent seg fast på nordmenns kollektive minne siden den gang da, utelukkende med positivt fortegn.

deLillos er kjent som et liveband i en klasse for seg selv, og når bandet kommer for å framføre «Neste sommer» for Pstereo vet vi at vi får se historie på Marinen! 

Kjøp billetter her

Les mer