Frances Wave

Fredag 17. august
Kanonscenen 16:30
Frances Wave fra Trondheim deler den ørkentørre gitargrooven til Queens of the Stone Age samt Josh Hommes rockeikon-aktige nonchalanse, og blir stadig vekk nevnt i samme åndedrag som både The Black Keys og Kasabian. Likevel framstår Frances Wave som et band som står fjellstøtt på egne bein, med én fot i nåtidens lydlandksap og den andre skuende tilbake til rocksjangerens virkelige storhetstid.

Trondheimsbandet lager låter det svinger sjeldent godt av, og da de slapp hiten «Black Star» ble de raskt Ukas Urørt på P3 i 2015. Bandet ble videre namedroppet av blant annet NATT&DAG her hjemme og velrennomerte NME i det ganske utland som et band det er verdt å følge med i framtiden, i tillegg til å håve inn Norsk musikkråd og Norsk Tippings «Forbildeprisen» under by:Larm i 2016. 

Siden den gang har fans av bandet sittet på pinebenken i påvente av debutalbumet som ble annonsert i 2016, men ikke sluppet før tidligere i år. Skiva «Frances Wave» er selve innbegrepet på at den som venter på noe godt, venter ei forgjeves, og på den Per Borten-produserte fullengderen beviser bandet at de er mye større enn en one hit wonder. 

Kjøp billetter her!

Les mer