Gundelach

Fredag 17. august
Elvescenen 17:15
Kai Gundelach, eller Gundelach for short, ble for noen år siden omtalt som en fremadstormende norsk elektronika-prins, og mye tilsier at han har tatt steget opp til tronen siden den gang. På kort tid har han gått fra å være en soveromsprodusent og DJ til å bli en anerkjent elektropopartist, Spellemann-nominert i sjangeren «popsolist» for den selvtitulerte debut-EPen «Gundelach».

EPen inneholder blant annet radiolistede spor som «Fjernsynet» og «Spiders», i tillegg til en rekke flere pop-perler. «Spiders» fikk dessuten internasjonal anerkjennelse fra flere hold; både Radio One-programleder Phil Taggart og Pharrell Williams godkjente låta ved å spille den i sine respektive radioshows. En proverbiell high five som ikke er å kimse av! 

EPen ble fulgt opp av debutfullengderen «Baltus» tidligere i år, en skive som leverer atmosfærisk og melankolsk pophåndtverk uten sidestykke. Gundelachs vokal fyller lydbildet i en harmonerende symbiose, og feature-låtene «Games» og «Past the building», framstår som oppfriskende avbrekk, hvor ARYs stemmeprakt komplimenterer Gundelachs over emosjonelle låtkomposisjoner. Vi snakker gåsehudframprovoserende greier!

Skiva fikk en femmer av Dagbladets anmelder, med tittelen «En norsk elektronika-debut som genererer både smil og tårer». Med det er det bare å glede seg til smil og tårer om hverandre på Marinen i sommer.

Kjøp billetter her!

Les mer