Kjartan Lauritzen

Fredag 17. august
Kanonscenen 21:55
Ja, ja, ka, ka e det som skjer? Kjartan Lauritzen til Pstereo! Den glade og kronisk-i-bar-over-kropp-spradebassen Kjartan Lauritzen har tatt Norge med storm med låter som «Fredag», «Nyte D», «Havanna» og ikke minst siste skudd på EP-stammen, «Fenomenet». Ka-ching!

Den unge Balestrand-gutten, hvis egentlige navn er Per Áki Sigurdsson Kvikne, lager med sitt alter ego Lauritzen raplåter på sognedialekt med et glimt i øyet. Et glimt som skinner mer en tusen soler, for det er nemlig så godt som umulig å ikke bli gira av happy-go-lucky-feelen fjogningens låtmateriale simpelthen oser av. Mye har skjedd siden Sigurdsson Kvikne snekret sammen sine første beats og begynte å gi ut musikk under pseudonymet Lauritzen, og det har gått fra mindre klubbgigs til å selge ut både Rockefeller i Oslo og Samfundets storsal her hjemme.  

Kjartan Laurtizen, som for øyeblikket er basert i Bergen, er en del av musikkollektivet Vibbefanger, i godt selskap med artister som Hester V75, Verdensrommet og Fieh, for å nevne noen. Kvintessensen av Kjartan Lauritzens musikk oppsummeres derimot best med hans egne strofe «livet e for kort til å leve livet sytete» fra låta «Nyte D». For det er bare å nyte det.  

Satan, Kjartan e tilbake, lille homie!

Kjøp billetter her

Les mer