Lil PumpUS

Torsdag 16. august
Elvescenen 18:10
Gucci gang, Gucci gang, Gucci gang! ‘Signature pink and blonde dreads flailing, ominous ink on display, and superhero-sized charisma’; Kommende verdensstjerne Gazzy Garcia aka Lil Pump herjet seg inn i hip hop, og er desidert mest kjent for låta «Gucci Gang» i allmenne kretser. Som så mange andre artister som har trykt «Lil»-prefikset til sitt bryst, har Lil Pump sitt opphav i strømmenettstedet SoundCloud. I så måte er ungfolen på 17 år (som for øvrig fyller 18 under Pstereo-helga) den desidert mest populære SoundCloud-rapperen som er.

SoundCloud-rap har blitt en sjanger like mye som det har blitt et begrep, og kjennetegnet er en fin miks av hiphop, elektroniske beats, lo-fi-produksjoner og show-off-tekster. Lil Pump fits the bill, og hver eneste låt den fargerike rapperen har på SoundClouden sin har mange millioner streams hver. Internett leverer – eat your heart out, Leif Osvold!

Den offisielle musikkvideoen til låta «Gucci Gang» har i skrivende stund over vanvittige 400 millioner visninger på YouTube, og låta nådde tredjeplass på Billboard Hot 100-lista. Alt tyder på at Lil Pump er utrolig mye mer enn en one hit wonder, noe samarbeid med trap-legendene Gucci Mane og Lil Yachty, drill-boss Chief Keef samt hiphop-traverne Rick Ross og 2 Chainz underbygger. Lil Pump menger seg med de store gutta, og er formelig en storhet selv. 

Med låter som «Crazy», «Molly», «D Rose», «Elementary» og nevnte «Gucci Gang» er Lil Pump klar for å erobre Trondheim og Pstereo torsdag 16. august. 

ESKEDDIT!


Kjøp billetter her!

Les mer