MillencolinSE

Lørdag 18. august
Kanonscenen 20:15
Det svenske skatepunkbandet Millencolin har holdt det gående i snart 26 år. På den tiden har de gitt ut åtte studioskiver og spilt nærmere 2000 konserter for mengder av ihuga fans. Vi bøyer oss i støvet!

Få band har evnet å holde seg aktuelle i like lang tid som Millencolin, og få band kan skilte med å holde sjangeren i live som Örebro-kvartetten. Ved tusenårsskiftet hadde bandet gitt ut tre album, men det var utgivelsen av albumet «Pennybridge Pioneers» på nyåret i 2000 som skulle gi svenskene utstrakt og verdensomspennende anerkjennelse. 

Skiva markerer overgangen fra en tidligere ska-preget sound til et mer rock-dominert lydbilde. Likefullt er det skatepunken som danner grunnlaget for bandets musikk, som i en årrekke har lagt bak seg et dypt spor av moshpits, crowdsurfing og ellevill konsertstemning. Skivene «Kingwood», «Home From Home», nevnte «Pennybridge Pioneers» og 2015s «True Brew» underbygger at kruttet ikke tar slutt med det første for Örebro-gutta. 

Hvorvidt motivet ditt er ren og skjær nostalgi eller om du vil se et av bandene som virkelig regjerer i sin sjanger er en ting sikkert; du kommer ikke til å stå stille under låter som «No Cigar», «Penguins & Polarbears», «Fox» og «Ray». Snakkes!

Kjøp billetter her!

Les mer