Sigrid

Torsdag 16. august
Elvescenen 19:50
Å booke samme artist to år på rad er ikke noe vi i Pstereo har for vane å gjøre, men bare fem minutter etter å ha overvært Sigrids konsert på Marinen i 2017 booket vi henne like godt for 2018 også. For makan til konsert hun leverte!

Bare på det knappe halvåret siden sist har det skjedd mye rundt den 21 år gamle popkometen fra Ålesund. Hun knabbet nettopp til seg ikke bare en, men to GAFFA-priser – prisen for «Årets Norske Hit» med den eminente låta «Don't Kill My Vibe» og selveste toppen av kransekaka, nemlig «Årets Norske Soloartist».

Som om ikke det var gjevt nok, ble hun nylig kronet som vinneren av britiske BBCs prestisjetunge «Sound Of 2018», som peiler seg inn på de desidert heiteste og mest lovende artistene for det kommende året. Gratulerer som pokker!

- "Vi har et svært lojalt publikum, hvor hele 80% av publikummet våres er gjengangere. Pga logistikkproblemer og kansellert fly ble Sigrids konsert flyttet til en mindre scene enn tidligere oppsatt. Dermed var det et folkekrav at vi hentet henne tilbake. Vi gleder oss med suksessen til Sigrid og vi er veldig stolte over at Pstereo er en prioritet for henne også i 2018!” sier bookingansvarlig Kim Aasli. 

Allerede som 16-åring ble hennes låt «Sun» Ukas Urørt på P3, og siden den gang har artisten klatret seg opp på den musikalske karrierestigen i sjumilsfart. Med fjorårets superhit «Don’t Kill My Vibe» gjorde hun seg for alvor markert i musikkfloraen, og låta fikk tung radiorotasjon både her hjemme og i utlandet. 

Med EPen med samme navn har hun gjort braksuksess, og låter som «Plot Twist» og den seineste singelen «Strangers» har ført til utsolgt norgesturné høsten 2017, i tillegg til utsolgt turné i Storbritannia i år. For ikke å snakke om at hun fikk i oppdrag å covre Leonard Cohen-låta «Everybody Knows» for storfilmen «Justice League». Woah! 

Sigrid ble nylig nominert til hele tre Spellemannpriser, henholdsvis i kategoriene «Årets nykommer», «Årets popsolist» og «Årets låt» for nevnte «Don't Kill My Vibe». Det er vanskelig å ikke ty til panegyrikk når man omtaler Sigrid, men siden den er så forbanna korrekt og velfortjent er det ingen grunn til å holde tilbake: Dette er en konsert du ikke kan gå glipp av! Snakkes igjen på Pstereo 2018!

Kjøp billetter her!

Les mer