Sløtface

Fredag 17. august
Kanonscenen 20:00
Da Stavangerbandet spilte på Pstereo for et par år siden, skreiv vi at «Navnet skjemmer ingen. Spesielt ikke Slutface». Vi tok visst feil, for siden sist har pønkpopbandet måttet skifte navn fra Slutface til Sløtface på grunn av Facebooks strenge navnelinjer.

Bandet spiller fremdeles like catchy poppunk, og den underliggende tenåringsangsten de bar preg av den gang har gradvis blitt byttet ut med en generell livsangst; en mer voksen angst som skildrer den skrekkblandede fryden livet jo ofte byr på.

I fjor ga siddiskvartetten ut albumet «Try Not To Freak Out», et album som dro i land godord både her i heimen og i det ganske utland. Bandet ble nylig nominert til Spellemann i kategorien «Årets Rock», og vant tidligere i år GAFFA-prisen «Årets Norske Gruppe». Som om ikke det er nok, namedroppet Lorde bandet etter Sløtfaces cover av låta «Supercut» på høsten i fjor, og vokkis Haley Shea ble listet opp som en av verdens største rockestjerner i musikkmagasinet Kerrang! Vis dem hvor landet ligger!

Sløtface, bestående av nevnte vokalist av Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommis Halvard Skeie Wiencke har i det siste turnert heftig i utlandet. Nå blir det deilig å endelig oppleve Sløtface på trøndersk jord igjen. 


Kjøp billetter her!

Les mer