Tom OdellUK

Lørdag 18. august
Elvescenen 19:20
Den britiske singer/songwriteren Tom Odell ga ut sitt første album «Long Way Down» i 2013. Albumet havnet rett på førsteplass på UK Official Charts, solgte raskt til britisk platinum og endte med over en million platesalg.

Dette kun knappe halvåret etter at den nå 27 år gamle pianisten og låtskriveren stakk av med tittelen Critics Choice Award under prestisjetunge Brit Awards i 2013.

Tom Odell, som har skrevet sine egne låter siden 13-årsalderen, ble oppdaget av Lily Allen etter en konsert i London, hvorpå musikeren signerte Odell til sitt daværende plateselskap In the Name Of. Siden den gang har karrieren hans utelukkende tatt av, og med debutoppfølgeren «Wrong Crowd» ser briten ut til å virkelig ha funnet sin egen stemme.

Albumet ble skrevet under i kreativ isolasjon i både New York og LA, og resultatet er større, mer dramatisk og mer melodisk enn på forgjengerskiva. «Wrong Crowd» nådde opp til Top 10 på iTunes-lista i over 25 land, og nådde helt til andreplass på UK Official Album Charts – samt førsteplass i fire andre land. 

Albumet er mer sjelfullt og har mer dybde, hvor Odells gjennomgående feel-good pianopop, poprock og en fabelaktig stemmeprakt forenes i en dristig og vakker sound som kun får deg til å ønske mer.

Kjøp billetter her!

Les mer