Villrosa

Det eksakte antallet rosesorter er ukjent. Stadig lanseres nye varianter eller man oppdager hittil ukjente krysninger som har oppstått på naturlig vis. Gjennom århundrene har det stadig dukket opp nye roser, mens andre igjen har forsvunnet eller dødd ut.

En ny sort kan oppstå ved naturlig krysning eller ved planmessig fremdyrking. Rosenes store popularitet har medført en omfattende kommersiell eksperimentering i jakten på stadig mer perfekte planter. Roser er relativt enkle å krysspollinere. Men fordi planten ikke er frøekte er resultatet alltid uforutsigbart. Som sitt navneopphav rosen, har VILLROSA blitt krysspollinert flere ganger før gruppa framsto slik den gjør i dag. 

Trommer/ Perk: Eivind Gjeldberg & Silje Moen 
Bass: Kjetil Jakobsen
Gitar: Mads Visnes & Kyrre Sætran
Vokal: Ksenija White, Mari Aae Andersen & Sigve Torland 

Villrosa består av musikere med totalt ulik bakgrunn, men med litt finklipping, et par grønne fingre, og litt gammeldansk, skøyt VILLROSA fart i 2012 og endte opp som et musikalsk prosjekt med to bein. Det ene beinet krysser sjangre og blander seg inn i utviklingen av det meste av musikk ved å blande jazz, metal, country, visesang, punk og rock og det som kan finnes av påvirkning til særegne tolkinger av kjente og ukjente sanger samt egenproduksjon av harmonisk disharmoni. Det andre beinet tolket Tom Waits slik bare VILLROSA gjør det. Med To perkusjonister, to gitarister, en bassist samt tre vokalister og et arsenal av perkusjonsutstyr (som publikum får låne/ blir påtvunget) blir en konsertopplevelse med VILLROSA veldig ofte interaktiv på en måte man sjelden opplever. 

------------------

FRU LUNDGREEN - LØRDAG 18. august 23:59

CC: 110,- / 160,- (med/uten Pstereo-pass)

Aldersgrense: 21 år

Les mer