Marinen/Trondheim 16-18 Aug
Kjøp billett

Om Pstereo

Pstereo arrangeres årlig i parkområdet Marinen i Trondheim og er Midt-Norges største i sin sjanger. Festivalen har eksistert siden 2007 og utvidet i 2016 fra 2 til 3 dager. Neste festival går av stabelen 16.-18.august 2018.

Det er fire scener på festivalområdet med internasjonale, nasjonale og lokale artister innenfor rock, pop, jazz, elektronika m.m. I tillegg samarbeider Pstereo med en rekke av byens utesteder, som arrangerer klubbkonserter i forbindelse med festivalen. På festivalens tredje dag arrangeres en gratis familiekonsert på festivalområdet.

Festivalområdet er noe av det som gjør Pstereo unik. Marinen ved Nidelva er en av byens mest populære parker, med fantastisk utsikt til både Nidarosdomen, Festningen og universitetets hovedbygning.

Les mer

Kontaktinfo

Daglig leder
Merete Moum Lo

Festivalsjef
Bård Flikke

Salg- og markedsansvarlig
Fredrik Rørstad Lillegraven

Produsent
Gaute William Karlsson

Bookingsjef
Kim Aasli

Kommunikasjonssjef
Jon Vu-Yen Nguyen

Matansvarlig
Maren Kronlund

Frivilligansvarlig
Miriam Victoria Wik Maasø

Les mer

Et av Norges mest miljøvennlige kulturarrangement!

Hele 9 av 10 av våre publikummere synes dette er viktig. Det digger vi!

Pstereo er en miljøfestival og har jobbet med miljøtiltak siden dag en. Vi har strenge rutiner for innkjøp og analyserer våre innkjøp med hensyn på materialer, produksjon og frakt. Samlet sett ønsker vi å redusere vårt CO2 avtrykk og skape en festival som kan gi positive ringvirkninger på alle involverte.

Les mer

Pstereo bryr seg om kloden vår – derfor jobber vi med dette hver dag året igjennom – for det er summen av alle dagene som betyr noe. Våre vaner og valg!

Janina Lamøy, miljøansvarlig Pstereo 2017

Les mer